Punjeni šampinjoni

14:52



Sastojci:

500 gr većih šampinjona
1 velika kašika prezli
2 kašike maslaca
1 čen bijelog luka
parmezan
so i biber

Priprema:

1. Šampinjone očistite sa vlažnom krpom i pažljivo im odstranite drške i pomoću kašike napravite udubljenje. 
2. Drške od šampinjona sitno isjeckajte i popržite na malinovom ulju zajedno sa sjeckanim bijelim lukom. Posolite, pobiberite i dodajte prezle. Dobro promiješajte i sklonite sa vatre.
3. Smjesom punite šampinjone i poređajte ih na pleh. Pokapajte ih malo sa maslinovim uljem i pečite ih u rerni 10 min na 180 stepeni.
4. Izrendajte parmezan preko pečuraka, pa ih opet vratite u rernu na 5 min da se sir lijepo istopi i malo zapeče.
 

You Might Also Like

1 коментара

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Основни подаци о мени

Subscribe